Zárszerelőt kellett hívni, mert berúgtuk az ajtót

Hálás szívvel gondolok az Önök cégére illetve munkatársukra. Most, hogy némileg megnyugodtam, sokszor eszembe jutnak. Örülök, hogy rátaláltam az elérhetőségükre! Biztosan élni fogok vele máskor is, ha szükséges lesz! 

Édesapám pár utcára lakik tőlünk, napi szinten látogatjuk egymást. Praktikussági okokból házhoz szállító cég hozza nekünk is, neki is hétköznaponként az ebédet. Pár nappal ezelőtt, fiam a nagypapa háza előtt ment el autóval. Látta, hogy az ételhordó a kerítésre van akasztva, ahogy az lenni szokott, de ekkor már délután volt.
Furcsa volt a szituáció, felhívott engem telefonon, odasiettem. Mivel a csengetésünkre nem jelentkezett édesapám, kulcsunk nem lévén, fiam bemászott a kerítésen. A bejárati ajtót be kellett rúgnia, így a zár tönkrement az ajtón. A lakás üres volt. Nagyon megijedtünk ilyen még soha nem fordult elő. Azonnal a közelben lévő két kórház nyilvántartójában érdeklődtünk. Mind két helyen nemleges választ kaptunk. A rendőrség sem jutott ennél többre. Később egy központi nyilvántartónál valahogy rátaláltunk, édesapám mégis kórházba került, rosszul lett az utcán.

Mivel a házat nem hagyhattuk ott nyitott bejárati ajtóval, kértük Önöket, segítsenek az ajtót zárhatóvá tenni. Szerencsére zárszerelő munkatársuk odaért, alig több, mint fél óra telt el a hívástól számítva. A kerti kapu is zárva volt, de költségkímélés céljából, nem szerettük volna, ha roncsolással kinyitja a zárszerelő. Arra is hajlandó volt szó nélkül, hogy átmásszon a kerítésen. Ezért is hálásak voltunk, megértő és kedves volt.

Amikor a szerelendő ajtó előtt állt, a kérdései a következők voltak: hány db kulcsot szeretnénk a zárbetéthez. 3 illetve 5 kulcsos betétek között választhattunk. Számunkra a 3 kulcsos elegendő volt. Érintetlen csomagolásból kivette a megfelelő méretű zárat. Szakszerűen kicserélte a zárat, eltüntette a fiam által kénytelenségből okozott sérüléseket.

Felhívta a figyelmünket, hogy a biztosítónál eljárhatunk a kiállított számla birtokában,ezeket az összegeket általában megtéríti a biztosító. Örültünk, mert ez sem biztos, hogy eszünkbe jutott volna hirtelen. Szinte percenként lepett meg kellemesen a tanácsaival, praktikus ötleteivel a kollégájuk.

Köszönet még egyszer!
Üdvözlettel: Tótvázsonyi Erika