Zárbetét csere Budapest

Zárbetét csere szükségessége

Nem minden esetben kell teljes zárat cserélni. Ha maga a zárszerkezet egy modern és biztonságos zár, akkor lehet, hogy elég a zárbetétet kicserélni. Nézzük, hogy milyen esetekben van szükség zárbetét cserére.

Elveszett a zárhoz tartozó egyik kulcs és nem akarjuk, hogy illetéktelenek bejussanak vele, ha megtalálják. Ilyen szituáció lehet az is, ha ellopják a kulcsot, vagy a járművünket, táskát, amiben a kulcsot tartotta. Ez esetben azonnali zárcserére van szükség. A táskában, a kulcs mellett az iratai is megtalálhatóak, így a tolvaj azonnal tudja a címét. Igyekezzen haza és még út közben hívjon zárszerelőt, hogy azonnal zárbetétet cseréljen. A tolvaj első útja is ide vezet majd, előzze meg Őt!

Hívjon most! 06-1-815-9130

Zárbetét csere esetén minden esetben új kulcskészletet adunk át. Ez általában 3db kulcs, ami a zárhoz gyárilag jár. Ha több kulcsot szeretne a zárbetéthez, akkor azt kérjük, hogy előre jelezze felénk.

Zárbetét csere ingatlan vásárlásakor

Új ingatlan vásárlásakor az összes olyan zárbetétet cseréljük le ami a bejutást lehetővé teszi. Minden családtagnak saját kulccsal kell rendelkezni, de gondoljunk tartalék kulcsra is és hogy kinek kell leadni vész esetére a kulcsunkat. Zárbetét cserénél vizsgálandó, hogy nincs-e szükség teljes zárcserére ami biztonsági fokozatot emelhet a nyílászárón Pl: hevederzár, vagy biztonsági zár beszerelése.
Zárszerelő szakemberünk a helyszínen megvizsgálva az ajtó zárszerkezetét, biztonsági tanácsot tud adni, hogy mivel tehető biztonságosabbá az ajtó.

Cseréljen biztonságosabb zárbetétre

Egy egyszerű zárbetét cserével is növelhető a biztonság. A mai modern zárbetétek már a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelelnek. Savállóak, törésállóak, ütésállóak, fúrásállóak. Ezért nem mindegy, hogy milyen zárbetétre cseréli a meglévőt. Kérje árajánlatunk a biztonságos zárbetétekről! Ezeket a zárbetéteket sokszor a kiskereskedelmi ár alatt tudjuk Önnek beszerezni.

Zárbetét csere új alkalmazott esetén

Sokszor előfordulhat, hogy az irodában, vagy az üzletben kell zárbetétet cserélni, mert megvált a cég a régi alkalmazottól. Az elbocsájtott alkalmazott ugyan visszaadja a kulcsot, de nem tudhatjuk, hogy nem készített-e belőle másolatot. Ez elsősorban kisebb cégeknél, üzleteknél lehetséges.

Autó zárbetét csere

Hallottunk már olyan rémtörténetet, hogy az autó vásárlását követően néhány nap múlva ellopták a gépjárművet. Valójában maga az eladó lopatta el, mert volt hozzá kulcsa. Ha bármi kételyünk merül fel az autó eladójával kapcsolatban, úgy érdemes zárbetétet cserélni az ajtókon, a csomagtartón és az indítón. Ehhez mindenképpen kérje szakemberünk segítségét.

Hevederzár zárbetét csere

Hiába a nagy biztonságot és mechanikai védelmet nyújtó hevederzár, ha illetéktelen kezébe kerül a kulcsa, vagy ha nem minősített zárbetétet használ hozzá. Gyenge minőségű zárbetét esetén egy egyszerű kalapácsos ráütéssel, vagy erőfogóval egy mozdulattal eltörhetik a zárbetétet és már nyitja is a betörő az ajtót. A zárbetét legyen sav, ütés és fúrásálló. Kérje szaktanácsunkat, hogy milyen zárbetétet érdemes a hevederzárba beszerelni.

Zárbetét csere Budapesten és Pest megyében

Budapesten és Pest megyében vállaljuk a zárbetétcserét azonnali kiszállással. Bármelyik kerületből, vagy bármelyik Pest megyei településről hív, szerelőnk azonnal indul. Pest megyében nem számítunk fel extra útdíjat, sem benzinköltséget. A kiszállási költségünk minden címhez egységes.

Nonstop Zárbetét csere – 24 órában – éjjel nappal

Nálunk nincs munkaszüneti nap, nincs ünnepnap és nincs éjszakai zárva tartás. Az év 365 napján, a nap minden percében várjuk a hívását. Ha azonnali zárcserére van szükség, az nem várhat az ünnepek végéig. Nem számítunk fel éjszakai, sem ünnepi felárat. Hívjon bármikor, zárszakemberünk azonnal indul.
Szervizautónk felszereltségének és szakembereink rutinjának köszönhetően a legtöbb zárbetétet a helyszínen azonnal tudjuk cserélni, de különleges zárbetétek esetén jól jöhet, ha küld egy mobillal készített fotót a zárbetétről. Ezt egyeztesse a diszpécser szolgálatunkon, ahol 24 órában várjuk az Ön hívását.

Hívjon most! 06-1-815-9130

zárbetét csere

NonStop zárbetét csere 0-24

 • zárbetét csere Budapesten
 • zárbetét csere pest megyében
 • zárbetét csere éjjel-nappal
 • zárbetét csere non-stop
 • zárbetét csere munkaszüneti napon
 • zárbetét csere hétvégén
 • zárbetét csere 0-24
 • zárbetét csere ügyelet
 • zárbetét csere szakszerűen
 • zárbetét csere ügyelet
 • zárbetét csere azonnal
 • sürgős zárbetét csere
 • zárbetét csere árak
 • zárbetét csere gyorsszolgálat
 • zárbetét csere ünnepnap
 • zárbetét csere olcsón