SOS bajban vagyok, nem tudok bemenni

Egyik reggel a 24 órás szolgálatom után igyekeztem hazafelé, mikor a bejárati ajtóhoz érve tapasztaltam, hogy nem tudok bemenni. Nem nyit a kulcsom, nem fordul semerre a zárban. Hosszú ideig próbálkoztam hátha ki tudom nyitni valahogy a zárat, de be kellett látnom nem fogok sikerrel járni.

Ezért telefonomon keresgélni kezdtem segítség után. Ez a nap természetesen hétvégére esett, persze vasárnapra. Nagyon ideges voltam és fáradt. Amikor rátaláltam a Zárszerviz-Budapest-re. Felhívtam őket, bár bevallom őszintén, nem hittem volna, hogy valakivel beszélni is fogok. Nagy meglepetésemre egy kedves hang felvette és készségesen segített.

A pontos cím és az adatok megbeszélése után mondta, hogy indítja a záras kollégát és nagyon fognak sietni. Ez tényleg így is történt, körül-belül fél óra múlva ott is volt a záras szerelő, aki rövid időn belül nagy szakértelemmel kinyitotta az ajtómat. A záras úriember mondta, hogy az egész vasalatot ki kell cserélni, mert az ment tönkre, és csak egyben lehet cserélni, sajnos javítani nem lehet. Kérdőn néztem rá mert csak ez az egy zár van az ajtómon, hogy akkor én ezt hogy fogom tudni bezárni, mert nekem holnap is munkába kell mennem. Azt mondta, hogy semmi akadálya természetesen meg tudja oldani, igaz csak ideiglenes zárral, de amint beszerezte az ide megfelelő szerkezetet azonnal keresni fognak a központból és egyeztetnek velem időpontot.

Mikor mindezt megbeszéltük a fiatalemberrel, rátértünk az anyagiakra is, akkor jött a következő meglepetés számomra, az összeg, ennél sokkal többre gondoltam mint amit a zárszerelő mondott. Így még nagyobb megkönnyebbüléssel mondtam igent a végleges szerkezetre. Kiegyenlítettük a mostani anyagiakat, megköszöntem a gyors és szakszerü segítséget és azzal váltunk el, hogy várom a központ hívását.

Másnap meg is történt az egyeztetés, ugyanaz az úriember jött ki és most is ugyanolyan kedvességgel és szakértelemmel csinálta meg a záramat, mint ahogy a nyitást is végezte. Az összeg sem változott , mint amiben megegyeztünk. A záram tökéletesen működik, az ajtómon nyoma sincs a munkának akár a nyitás akár a javítás után.

Nagyon meg vagyok elégedve, és minden kedves ismerősemnek ajánlani fogom a cégüket.

Üdvözlettel:
Somogyiné Hajnalka