Egyszerre kizártam és bezártam magam a kertbe – zárszerelőt kellett hívni

Egyik hétfő reggelem nem úgy indult mint szerettem volna. Azzal kezdődött, hogy a garázsból kijövet a garázs távirányítója a garázsban maradt, mert a garázs időzítő záras, kiálltam az udvarba az autóval, garázs bezárult, de arra nem gondoltam, hogy a lakás ajtajában benne van belülről a kulcs és persze rá is zártam.

Tehát kint álltam az udvaron és semerre nem tudtam menni, mert a kapu is be volt zárva. Azon gondolkodtam, hogy pótkulcsot szerezzek egy családtagomtól valahogyan, de gondoltam, mivel belül a kulcs teljesen felesleges lenne, vagy a garázs távirányítóját a férjemtől.

A gondom még az is volt, hogy elég magas kerítésünk van, nehezen másznám meg. Persze közben beszéltem a férjemmel is és még tetőztük a dolgot, hogy nála sem volt távírányitó. Ezért nem maradt más, mint keresgélni kezdtem a interneten, ahol rátaláltam Önökre.

Meglepetésemre azonnal fel is vették a telefont és készségesen meghallgatták a problémámat. Azt mondták egy órán belül ott lesz a zárszerelő kolléga és megoldja a bajt. Legnagyobb megdöbbenésemre rövid időn belül ott is volt. A zárszerelő kolléga nagyon kedves volt és átbeszéltük, hogy tudjuk a legkevesebb kellemetlenséggel megoldani a problémát.

Nem maradt más megoldás, mint a kertkaput és a bejárati ajtót nyitni. A zárszerelő úriember a munka megkezdése előtt elmondta, nagyságrendileg mibe fog kerülni a mutatvány. A kertkaput hatalmas hozzáértéssel ki is nyitotta, és cserélt benne egy zárbetétet. A bejárati ajtó következett. Ezt is ugyanolyan szakértelemmel nyitotta és állította helyre. Nagyon boldog voltam, gyorsan magamhoz is vettem a távirányítót.

Ezután kifizettem a zárszerelőnek a megbeszélt, koránt sem magas összeget. Nagyon hálás voltam neki, hogy rövid időn belül a segítségemre sietett és megoldotta az ajtók nyítását és a zárak cseréjét. A nem mindennapi reggel elég jól végződött, mert nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal. Minden kedves ismerősömnek ajánlani fogom őket.

Üdvözlettel: Kovácsné