Beragasztották a záramat

Mai napon kissé elcsigázottan indultam el a munkahelyem felé. Kicsit késésben voltam és persze ilyenkor nem sikerül semmi. Érkezésemkor a kozmetikus munkatársam a vendégemmel az ajtó előtt várt. Azzal fogadtak, hogy milyen jó, hogy ideértem, mert a kozmetikusom kulcsa nem megy bele az ajtó zárjába. Gyorsan kikaptam a táskából a kulcsomat és nagy sebbel-lobbal igyekeztem kinyitni, mikor döbbenten tapasztaltam, hogy az én kulcsom sem megy bele a zárba. Mitévő legyek, a vendégem itt áll várja hogy elkészüljön a frizurája és be sem jutunk. Itt gyors segítségre van szükség. Előkaptam az okos telefonom, és felkerestem az első szervizet.

Bosszús lettem nagyon hamar mert nem sikerült elsőre intézkedni. Volt olyan szám ahol nem vették fel a telefont, és volt olyan is ahol csak órák múlva tudott volna a szaki segíteni. Nekem ennél fontosabb volt hogy az én ügyfelem is valamelyest elégedetten tudjon majd távozni a szalonomból és, hogy én se hagyjam őt cserben. Kb. az ötödik kísérletemre az Önök munkatársa ígérte meg, hogy azonnal indít hozzánk egy szerelőt. Gyorsan megadtam a címet és annyira örültem, hogy hamarosan érkeznek segíteni nekem, hogy nem is kérdeztem meg semmit sem, így kicsit nyugodtabban visszahívtam a számot és megkérdeztem, kb. mennyi idő múlva érkeznek meg és milyen költségekre számíthatok. A diszpécser készségesen tájékoztatott. Nem sokkal a beszélgetésünk vége után meg is érkezett a zárszerelő. Megállapította, hogy valaki beragasztotta a zárunkat és emiatt nem megy bele a kulcsunk a zár nyílásába.

Előszedett egy igen masszív erős akkumulátoros fúrógépét és nagyon gyorsan sikerült is a zár kifúrásával az ajtót nyitnia. Kezdtem aggódni, mert eszembe jutott, hogy így hogyan fogom majd este bezárni az ajtót. Itt fogok maradni a nyitott üzletemben. Mielőtt azonban kérdezhettem volna bármit is a szerelő felkínálta a zárcsere lehetőségét és több zárat is megmutatott ami jó lehet az ajtóba. Tett javaslatot nekem mert én nem igazán tudtam volna választani így ebben rá hagyatkoztam a véleményére. Kicserélte a zárat, ráadásul még biztonságosabb és jobb minőségüt kaptam, én pedig gyorsan rendeztem az anyagiakat, hogy mielőbb mások segítségére is tudjanak lenni.

Köszönöm szépen a segítséget és ezúton szeretném felajánlani a cég alkalmazottainak, hogy amennyiben eljönnek hozzánk nálunk innentől garantált 10 %-os kedvezményük van.

Üdvözlettel:
Kiss Mária
Bauty Szépségszalon