Beragadt egy kislány, de kiszabadítottuk – Zárszerviz Budapest éjjel nappal

Tisztelt Zárszerviz Budapest Gyorsszolgálat!

Engedjék meg, hogy e pár sorral is köszönetet tudjak mondani a Zárszerviz Budapest gyorsszolgálatnak, mivel a napokban történt otthoni kis incidensünk során hatalmas segítséget tudtak nekünk nyújtani az elromlott zár miatt fogságba esett gyermekünkön, és családunkon!

Ajtónyitás a fürdőszobában - Zárszerviz Budapest

Ajtónyitás a fürdőszobában – Zárszerviz Budapest

A munkánkból adódóan sem én, sem feleségem nem tud rendszeresen otthon lenni a gyerkőccel, ezért nagyon gyakran a nagymamára vagyunk utalva, hogy amíg mi dolgozunk, ő legyen a gyermekkel.
Tegnap munka közben ért az a kellemetlen hívás a telefonomon, hogy 5 éves kislányom a mosdóban ragadt, hiába próbálkozik kijönni, nem tudja kinyitni az ajtót. Korából adódóan sajnos nagyon megijedt, hamar pánikhelyzet alakult ki.

Szívszaggató volt ezt hallani, gyors döntést kellett hoznom, hogy mit is tegyek. Természetesen először rögtön autóba akartam ülni, hogy segíthessek, de rájöttem, egyáltalán nem értek az ajtókhoz, maximum rongálni tudtam volna otthon. Hatalmas szerencsém volt, mivel kollégám hamar tudta ajánlani a Zárszerviz Budapest gyorsszolgálatot, mivel nekik is többször segítettek már zárszerelésben, ők szerelték fel nekik a biztonsági hevederüket is.

Felhívtam én is őket, valóban rögtön felvette egy hölgy a telefont, és a hívásomtól számítva 45 percen belül megérkezett egy zárszerelő a házunk elé.
Én már tényleg felkészültem szinte mindenre, de mikor hazaértem, akkor láttam hogy sem az ajtó, sem a keret nem sérült, semmi sem látszódott abból, hogy itt egy zárszerelő járt, és történt volna bármi is.
Lányom mosolyogva rohant felém mesélni mi történt vele, és a nagymama is boldogan mesélte milyen szerencsésen alakult végül baleset. Az ajtó tényleg nem sérült sehol, és nyoma sem volt annak, hogy ezt egy szerelőnek kellett kinyitnia.

Sajnos elvileg a zárbetét belül szétugrott a kilincsnél valahol, ezért nem lehetett nyitni, de a szerelő ezen is segített, már tökéletesen működik az ajtónk!
Örömmel tölt el bennünket, hogy van kire számítani a bajban, és valóban nagyon gyors, szakszerű, és profi segítséget kaptunk, abszolút versenyképes áron.
Hatalmas köszönet még egyszer a Zárszerviz Budapest Gyorsszolgálatnak, örök hálával tartozunk nektek:

Bognár család!